fbpx
<  Terug naar nieuwsoverzicht


04/12/2019

Eventverslag: VodafoneZiggo Ontbijtsessie

Donderdag 28 november organiseerden we een VodafoneZiggo Ontbijtsessie bij ons in Amersfoort. Het doel: lekker ontbijten combineren met een inspirerende kennissessie over de moderne werkplek. Samen met onze klanten keken we onder andere naar manieren om de zakelijke bereikbaarheid en samenwerkingen te versterken. Leon Mulder, marketingverantwoordelijke van WilroffReitsma, doet een terugblik op dit gezellige en leerzame event.

Technologie beïnvloedt de werkvloer 

Het zakelijke landschap verandert sneller dan ooit. Digitale innovaties zorgen voor meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Onze Sales Director Eric van den Hatert weet er alles van. Na een ontspannen begin van de dag met een kopje koffie deelde hij tijdens de kick-off zijn visie op innovatie in de wereld en specifiek op de werkvloer. ‘Technologie verandert de manier waarop we werken aanzienlijk. De slimme ondernemer kan daar al snel voordeel uit halen’, aldus Eric. De integratie van voorheen separate werkplekonderdelen is daarin een manier. Een verhelderende kijk op de zakelijke praktijk van vandaag, waarin technologie is uitgegroeid tot een vanzelfsprekendheid in plaats van zeldzaamheid.

Bereikbaarheid en productiviteit komen samen

Een voedzaam ontbijt later was het de beurt aan VodafoneZiggo Product Manager Microsoft Cloud Productivity Portfolio Nina Moers om het podium te betreden. Zij vertelde onze klanten ten eerste over één van de focuspunten van VodafoneZiggo: Smarter Working; wat is het en hoe faciliteer/stimuleer je dit? Daarnaast werd alles over Vodafone Calling in Office 365 uiteengezet. Met deze nieuwe oplossing kunnen gebruikers van Microsoft Teams gebeld worden op een vast Vodafone-nummer. Handig, want daardoor worden bereikbaarheid en productiviteit op een slimme manier geïntegreerd binnen de werkvloer. Organisaties hebben daardoor geen aparte telefonieoplossing meer nodig. Ideaal voor organisaties die het maximale uit hun mobiele werkplekken willen halen.

De meerwaarde van een kennispartner

Samen met onze klanten kijken we terug op een leuke en leerzame ontbijtsessies. Als IT-kennispartner vinden we het belangrijk je op de hoogte te houden van trends en ontwikkelingen rondom de invulling van de werkplek. Daarom organiseren we regelmatig interessante kennissessies waarin we dieper ingaan op de vraagstukken van de ondernemer en IT-beheerder. We baseren ons daarbij op de voordelen voor je bedrijf, en niet zozeer op de techniek.  

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je meer weten over Vodafone Calling in Office 365? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten kijken graag samen met je naar manieren om je bereikbaarheid via deze oplossing nog efficiënter en slimmer in te richten.


 

Marketing & Communicatie bij WilroffReitsma