fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Microsoft

Efficient videovergaderen: Zo haal je alles uit je videovergadering (vanuit huis) 

De Coronacrisis laat een groot deel van werkend Nederland noodgedwongen vanuit huis werken. Dit kan lastig zijn voor een goede samenwerking met je collega’s. Maar ook op afstand wil je natuurlijk effectief kunnen samenwerken met je collega’sVideovergaderen is hiervoor een ideale oplossing. Communiceren gaat immers net even effectiever als je elkaar kunt zien. Om optimaal te kunnen profiteren van videovergaderen is een aantal zaken belangrijk. We lichten ze graag voor je uit, zodat je kunt starten met efficiënt videovergaderen!

Efficiënt videovergaderen met Microsoft Teams   

Eenvoudig videovergaderen is een kwestie van gebruiksgemak, functionaliteit en mobiliteit. Deze kenmerken vind je terug in Microsoft Teams. Dit is een de samenwerkingsoplossing die deel uitmaakt van Microsofts zakelijke totaaloplossing Office 365. Met deze oplossing zet je heel eenvoudig videovergaderingen op en kun je ondertussen bestanden delen, bewerken en weer opslaan. Zo werk je pas écht productief en veilig samen. 

Test Microsoft Teams gratis uit tijdens de Coronacrisis

Heb je medewerkers in jouw organisatie die niet naar kantoor mogen komen wegens het Coronavirus? Dan is thuiswerken en videovergaderen dé oplossing. WilroffReitsma biedt, in samenwerking met Microsoft, tijdelijk 6 maanden Teams aan zodat thuiswerkers toch optimaal kunnen samenwerken met collega’s. Klik hier voor meer informatie. 

We begrijpen dat een snelle overstap nu lastig kan zijn. Daarom bieden we voor iedereen, ongeacht of je klant bent, een gratis online workshop aan waarin je vragen kunt stellen over de implementatie en het gebruik van Teams. Op deze website kan je direct een digitale afspraak plannen met één van onze specialisten: https://outlook.office365.com/owa/calendar/WilroffReitsma@wilroffreitsma.nl/bookings/

Wij brengen de juiste oplossing in beeld

Wil je weten hoe je nog meer voordeel haalt uit videovergaderen? Wij ondersteunen je hierin van A tot Z. Onze specialisten kijken graag samen met jou naar manieren om je videovergaderingen nog efficiënter in te richten. Dat doen we op basis van persoonlijke aandacht, maatwerk en kostenefficiëntie. Zo maak je van samenwerken op afstand een nog groter succes.  Lees ook ons artikel over de etiquette van videovergaderen.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross