fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Een sterkere concurrentiepositie met de juiste IT-oplossingen

Toekomstbestendige IT doet meer dan je collega’s makkelijker en sneller laten werken. Het is dé manier om je concullega’s voor te blijven en je positie in de markt te versterken. Er zijn meerdere manieren waarop je dit kunt bereiken. Moeilijk? Integendeel. Collega Arno Muste is Pre-Sales Consultant en vertelt graag meer over IT-oplossingen.  

Technologie met de blik op morgen

De term ‘toekomstbestendige IT’ klinkt indrukwekkend, maar is verder niet heel concreet. Allereerst dus de vraag wat we precies verstaan onder toekomstbestendige IT. Heel eenvoudig: dit zijn oplossingen die je concurrentiepositie ook op de lange termijn sterk houden. Hierbij wordt minder vanuit de techniek en meer vanuit strategische doelstellingen gedacht. Een aantal voorbeelden en voordelen.

Meer snelheid en gebruiksgemak dankzij maatwerk

Je medewerkers hebben per afdeling en zelfs per functie een geheel eigen taak. Waarom zou je dan kiezen voor generieke werkplekken? Je doet er dan ook goed aan de werkplekinrichting te baseren op de wensen en eisen per functie. Daardoor werkt iedereen met de juiste tools voor zijn of haar werkzaamheden. Dat leidt tot gebruiksgemak en een hogere medewerkerstevredenheid. Dat zijn twee belangrijke aanjagers van productiviteit, en dat houdt je bedrijf ook straks sterk en gezond.  

Focus op je kernactiviteiten via As-a-Service 

De meeste IT-onderdelen kun je tegenwoordig uitbesteden. Denk aan je werkplekbeheer, security en netwerkonderhoud. Deze diensten worden ook wel ‘As-a-Service’ genoemd. Alle werkzaamheden worden je uit handen genomen en achter de schermen voor jou uitgevoerd. Daardoor kun jij je richten op je kernactiviteiten. Bovendien kan je IT-afdeling zich richten op innovatie in plaats van technisch onderhoud. Dat kan leiden tot nieuwe mogelijkheden om je dienstverlening te versterken.

IT als innovatieve arbeidsvoorwaarde

Een toekomstbestendige inrichting van je IT maakt je bedrijf aantrekkelijker voor de nieuwe generatie medewerkers: millennials en generatie Z. Deze medewerkers zijn opgegroeid met moderne technologie, zoals mobiele devices en apps, en weten deze in te zetten als geen ander. Door je IT net zo flexibel en op maat in te richten speel je in op hun IT-beleving. Dat maakt je een interessante werkgever. Zo kan ook jouw organisatie profiteren van de waardevolle kennis en inzichten die deze medewerkers met zich meenemen. 

Hoe gaat jouw bedrijf de toekomst tegemoet?

Wil jij ook zeker weten dat je bedrijf klaar is voor de toekomst? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden rondom IT -oplossingen. Zo zorgen we ervoor dat je marktpositie ook morgen sterk is en blijft.  

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross