fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Een dag uit het leven van de mobiele professional 

Technologie dient de mens, hoor je weleens. Dat geldt zeker voor de moderne mobiele professional. Slimme telecom- en IT-oplossingen zorgen ervoor dat je collega’s snel kunnen inspelen op ontwikkelingen, waar zij zich ook bevinden. Hoe zich dat concreet vertaalt naar de praktijk? Dat lichten we toe aan de hand van een dag uit het leven mobiele professional Loes, accountmanager Buitendienst.  

Hoe up-to-date is jouw organisatie? 

Ben je benieuwd geraakt naar mogelijkheden om je organisatie nog toekomstbestendiger in te richten? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden om jou en je collega’s nog makkelijker en productiever te laten werken. Zo weet je zeker dat je helemaal voorbereid bent op de zakelijke praktijk van morgen. Verder lezen over mobiel werken? Lees ook: de do's en dont's bij een videovergadering

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross