fbpx
<  Terug naar nieuwsoverzicht


29/06/2020

Dit zijn de belangrijkste must-haves voor je zakelijke smartphone

We kunnen ons bijna niet meer voorstellen hoe het is om zonder smartphone door het leven te moeten. Het apparaatje houdt ons bereikbaar, biedt toegang tot alle informatie ter wereld en maakt ons werk makkelijker. Handig, maar wat zijn nou eigenlijk die echte zakelijke mobiele must-haves? We zetten ze op een rij en delen tools hoe die daarbij ondersteunen.    

 • Snelheid en gebruiksduur  
  Je wilt dat je smartphone snel en stabiel blijft, ook na langdurig gebruik. Dat bereik je door je device regelmatig op te schonen. Daar zijn verschillende handige tools voor. Heb je een Android-smartphone, dan kun je via de All-in-One Toolbox je device heel eenvoudig optimaliseren. In een handomdraai verwijder je overbodige bestanden en sluit je apps op de achtergrond af. iPhone-gebruikers profiteren met apps als AVG Cleaner van vergelijkbare mogelijkheden. Handig, want zo weet je zeker dat je smartphone gewoon altijd snel en stabiel blijft werken.

 • Samenwerken en productiviteit
  Zou het niet handig zijn als je je zakelijke bestanden ook kunt openen en bewerken via je smartphone? De apps inMicrosoft 365 maken dat heel eenvoudig. Hiermee heb je altijd toegang tot je zakelijke bestanden. Je kunt deze voorzien van opmerkingen en delen met collega’s. Zo kan je optimaal samenwerken, ook als je je laptop even niet bij de hand hebt.

  zakelijke smartphone

 • Bereikbaarheid
  Dat de smartphone je bereikbaarheid vergroot, is een inkoppertje. De mogelijkheden worden echter nog breder met oplossingen als KPN EEN. Hiermee combineer je je vaste en mobiele telefonie. Daardoor ben je onder andere bereikbaar op je smartphone via je vaste zakelijke nummer. Zo hoef je helemaal nooit meer een gesprek te missen en richt je je telefonie meteen een stuk efficiënter in; voor beide diensten heb je maar één contract, één factuur en één aanspreekpunt.  
 • Dataveiligheid 
  Doordat we de smartphone voor veel verschillende dingen gebruiken, is het device een bron van gevoelige data. Die wil je natuurlijk veilig houden. De beste manier om dat te bereiken is via mobile device management. Dit zijn totaaloplossingen voor het beheren en beveiligen van alle toestellen in je organisatie. Zo rol je bijvoorbeeld heel makkelijk securitypatches, apps, instellingen en andere zaken uit. Alle devices zijn daardoor altijd up-to-date. 
 • Ontspanning
  Altijd bereikbaar kunnen zijn is leuk, maar tijdens je werkdag wil je ook af en toe even een moment voor jezelf. Ook daar zijn veel apps voor. Een goed voorbeeld is Calm, een app voor mindfulness. De app biedt veel verschillende mogelijkheden, waaronder rustgevende luistersessies en ademhalingsoefeningen. Veel daarvan hebben een lengte van ongeveer tien minuten, waardoor ze ideaal zijn om even iets tussendoor te doen. Goed voor je energie en focus! 

Ook meer uit je mobiel halen?
Wil jij ook de hele dag productief en bereikbaar kunnen werken? Wij helpen je alles uit je smartphone te halen. Dat doen we op maat en zonder dat je er zelf veel omkijken naar hebt. Wil je daar meer over weten? De specialisten bij WilroffReitsma staan voor je klaar. 

Lees ook: Vertrouw op cloud telefonie voor je bereikbaarheid