fbpx
Support
Contact
ContactSupport

Jouw persoonlijke gids naar de beste beveiliging tegen cybercrime

Virussen, malware, phishing, spoofing en cyberaanvallen. Cybercriminelen worden steeds slimmer, waardoor het beveiligen van je netwerk belangrijker is dan ooit! Je wilt toch niet dat er bedrijf- of persoonsgegevens verdwijnen of in verkeerde handen terechtkomen? Met securitybeheer van WilroffReitsma heb je alles wat je nodig hebt om nooit meer data te verliezen.

Onze securitydiensten

Microsoft 365 Back-up

HOLM Security

DMARC

Alles wat je nodig hebt om nooit meer data te verliezen

Door de nieuwe manier van werken is het noodzakelijk dat je bedrijfsgegevens overal en altijd beschikbaar en bereikbaar zijn. Op een veilige manier. Daarom brengen wij in kaart waar potentiële lekken zitten en zorgen we ervoor dat jouw situatie (weer) veilig is én blijft.

Werk je met Office365? Dan bevindt jouw data zich al in de Cloud, waardoor je altijd en overal kan werken. Hierbij zijn een groot aantal krachtige services inbegrepen, zoals een retentieperiode van 90 dagen. Maar dit kan onvoldoende zijn. Daarom werken wij met Microsoft 365 Back-up met een langetermijn back-up die jouw data zeven jaar bewaart.

Wat doet de service?

Office365 Back-up zorgt ervoor dat jouw data altijd beschermd en direct herstelbaar is. Het vermindert het risico op verlies van toegang tot en controle over je Cloud data, inclusief e-maildata, organisatiedata en persoonlijke data. Én het zorgt ervoor dat je voldoet aan wettelijke en compliance vereisten met efficiënte eDiscovery van Cloud Back-up archieven. Met Microsoft 365 Back-up wordt je data minimaal zeven jaar bewaard, buiten de Office365 omgeving.

Blokweg financieel adviseurs
Parlan
Alfa Wassermann

Actualiteiten & downloads

Bekijk ze allemaal

Volledig portfolio

Van vaste telefonie tot vergaderen in de Cloud, van online werkplekken tot volledige IT & Telecom netwerkinfrastructuur. Wij hebben oplossingen voor elk type organisatie.

Jouw ICT-partner

Wij zijn niet zomaar een leverancier. We werken samen met jou om de oplossing te leveren die het beste past bij jouw organisatie en haar medewerkers.

Begrijpelijke taal

Digitalisering op IT & Telecom is al ingewikkeld zat. Daarom houden wij het simpel. We gebruiken gewone taal, maken heldere afspraken en doen niet aan kleine lettertjes.

Wij staan altijd voor je klaar

We doen er alles aan om jouw onderneming zorgeloos te laten werken. En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan staat ons team van experts voor je klaar, 24/7.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross