fbpx
Support
Contact
ContactSupport

Portall

Overal zakendoen is vanaf nu een simpele zaak.

Ontdek alle voordelen

Jouw eigen intranet Jouw eigen intranetportal als startpunt voor al je applicaties, nieuws, informatie & communicatie.
Up-to-date met Microsoft 365 Volledig gebaseerd op Microsoft 365 en Microsoft Cloud technologie.
Beheer van de cloudomgeving Beheer de toegang van medewerkers tot werkplekken, bestanden en applicaties en zorg er voor dat je geen data verliest bij vertrek of ongewenst gedrag.
Gemakkelijk op- en afschalen Voeg makkelijk nieuwe medewerkers toe of schaal juist af voor volledige flexibiliteit van jouw onderneming.
Overal & altijd bereikbaar Geïntegreerde telefonie zorgt voor optimale bereikbaarheid van je organisatie, zowel binnen als buiten de deur.
Continue monitoring Wij zorgen voor continue monitoring van alle werkplekken en rapporteren over gebruik en kosten.

Overal werken was nog nooit zo simpel

WilroffReitsma Portall is een bundeling van producten en diensten die het voor iedere organisatie mogelijk maakt om medewerkers eenvoudig én veilig te laten werken waar ze ook maar zijn! Dus, of je nu op kantoor, onderweg of aan de keukentafel thuis bent... je hebt altijd alles tot je beschikking met Portall van WilroffReitsma.

Verbeter communicatie en maak samenwerken simpel

Portall bundelt alle belangrijke informatie op één plek, eenvoudig en helemaal afgestemd op de individuele medewerker. Daarnaast helpt het iedereen om makkelijk te communiceren – online, mobiel of vast – en maakt het online samenwerken in groepen en samen live werken aan documenten super eenvoudig.

Alle informatie in jouw organisatie, veilig & conform GDPR

Zorg ervoor dat jouw onderneming aan de eisen die (door de GDPR) gesteld worden met betrekking tot data, systemen en privacy. Wij helpen stap voor stap met het inrichten van een veilig IT-omgeving die aan alle eisen voldoet, zonder collega’s te hinderen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Ik kies voor Portall
Ontdek nog meer in het

Portall whitepaper

Thuiswerken is here to stay. Veel organisaties hebben inmiddels de overstap gemaakt naar deze flexibele werkwijze, die collega’s productiever, bereikbaarder en gemakkelijker laat werken. Een voorwaarde hiervoor is dat de werkplek volgens die gedachte is ingericht. En dat neemt nieuwe uitdagingen met zich mee. Want hoe zit het eigenlijk met de veiligheid, en kan ik makkelijk medewerkers toevoegen of verwijderen? Je leest er alles over in ons whitepaper over Portall.

Portall in een whitepaper

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross