fbpx
Support
Contact
ContactSupport

Core beheer

Servers hebben onderhoud en beheer nodig. Je moet logfiles bijhouden, back-ups maken, controleren of je servers optimaal kunnen en blijven werken én je moet (security-)updates toepassen. Een lastig en tijdrovend proces, vooral als je hiervoor de juiste kennis en expertise niet in huis hebt. De oplossing? Serverbeheer van WilroffReitsma. Wij denken met je mee en gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw organisatie.

Core Beheer: de opties

Platform as a Service

Server als eigendom van de klant

Core beheer van WilroffReitsma wordt aangeboden in twee varianten: het beheren van een bestaande omgeving (apparatuur en bijbehorende besturingssoftware zijn eigendom van je bedrijf) of als een hosted dienst (Je betaald dan naar gebruik voor capaciteit die je nodig hebt).

Platform as a Service

Bij deze variant maak je gebruik van Microsoft Azure of de hosting van WilroffReitsma. Het beheer van de serveromgeving wordt dan door WilroffReitsma volledig uitgevoerd. Treedt er een verstoring of defect op? Dan herstellen wij de verstoring zonder meerkosten.

Server als eigendom van de klant

Nemen wij het beheer van een bestaande omgeving over? Dan beoordelen onze specialisten eerst de conditie van jouw apparatuur en omgeving. Blijkt uit de analyse dat de serveromgeving in een goede conditie verkeert en dat er verantwoording genomen kan worden voor het beheer, dan wordt zij ‘as-is’ in beheer genomen. Treedt er een verstoring of defect op en is vervanging noodzakelijk? Dan vervangen of herstellen wij de apparatuur tegen meerkosten.

Neem contact op

Alles wat je nodig hebt voor een optimaal werkende serveromgeving

 

Welke services beheert WilroffReitsma? Wij beheren jouw Windows- en Azure Cloudsystemen, koppelingen met services en Azure Active Directory en passen security toe volgens een security baseline met daar bovenop jullie interne beleid voor extra veiligheid.
Wat doet WilroffReitsma voor jou? We monitoren uptime, capaciteit CPU en doen periodiek Disk en logfile controles. Ook beheren we de back-ups voor grote storingen, installeren we maandelijks patches én incidenten op de server worden door ons opgepakt en opgelost. Is er een incident met een applicatie? Dan zorgen wij ervoor dat deze weer opstart. Daarnaast rapporteren we over de status van de omgeving en indien nodig geven we adviezen voor verbeteringen en aanpassingen.
Voordelen voor beheerders Nemen wij het serverbeheer van je over? Dan heeft dat meerdere voordelen voor IT-beheerders. Jouw server wordt continu gemonitord, je ontvangt rapportages over de performance van de server, we adviseren en voeren verbeteringen door waar nodig én we garanderen een SLA en uptime van 99+%. Dit zorgt ervoor dat je eigen IT-personeel zich kan concentreren op business vraagstukken.
Blokweg financieel adviseurs
Parlan
Alfa Wassermann

Actualiteiten & downloads

Bekijk ze allemaal

Volledig portfolio

Van vaste telefonie tot vergaderen in de Cloud, van online werkplekken tot volledige IT & Telecom netwerkinfrastructuur. Wij hebben oplossingen voor elk type organisatie.

Jouw ICT-partner

Wij zijn niet zomaar een leverancier. We werken samen met jou om de oplossing te leveren die het beste past bij jouw organisatie en haar medewerkers.

Begrijpelijke taal

Digitalisering op IT & Telecom is al ingewikkeld zat. Daarom houden wij het simpel. We gebruiken gewone taal, maken heldere afspraken en doen niet aan kleine lettertjes.

Wij staan altijd voor je klaar

We doen er alles aan om jouw onderneming zorgeloos te laten werken. En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan staat ons team van experts voor je klaar, 24/7.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross