fbpx
Support
Contact
ContactSupport

Connectiviteit: altijd en overal verbonden

Een traag netwerk, storingen of geen verbinding kunnen maken met het internet terwijl je een belangrijke presentatie moet geven. Connectiviteitsproblemen leveren niet alleen frustratie op. Het kan ook leiden tot productiviteitsverlies, vertragingen in de communicatie en zelfs tot verlies van omzet. Problemen waar jij je geen zorgen om wilt maken. Daarom zijn onze connectiviteitsdiensten simpel en betrouwbaar, zodat jij je kunt focussen op je corebusiness.

Onze connectiviteitsdiensten

Wifi as a Service

WAN Beheer

(W)LAN Beheer

Wifi as a Service: het beheren van een professioneel draadloos netwerk

Onze Wifi as a Service (WaaS) zorgt ervoor dat jij altijd en overal verbonden bent met het bedrijfsnetwerk. Wij leveren en beheren de beste WiFi-apparatuur en zorgen voor een snelle, veilige en stabiele internetverbinding. Schaalbaar, altijd up-to-date en eenvoudig te gebruiken. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het beheer en de veiligheid van je netwerk.

WAN Beheer: het beheren van je verbindingen

Het beheren van je WAN (Wide Area Network) kan complex en tijdrovend zijn. Want hoe zorg je ervoor dat jouw vestigingen met elkaar verbonden zijn en medewerkers van verschillende vestigingen snel en efficiënt met elkaar kunnen communiceren? Met het WAN-beheer van WilroffReitsma is jouw netwerk altijd veilig en up-to-date. Wij monitoren je netwerk 24/7 en zorgen ervoor dat eventuele storingen snel worden opgelost. Het liefst dezelfde dag nog, maar altijd binnen acht kantooruren.

(W)LAN Beheer: het beheren van je lokale netwerk

Met (W)LAN beheer (Wireless Local Area Network) zorgen wij ervoor dat je netwerk veilig, betrouwbaar en altijd beschikbaar is. Wij monitoren je netwerkverbindingen en -apparatuur op afstand en voeren proactief updates en onderhoud uit. Dit minimaliseert de kans op storingen en zorgt voor een optimale werking van je netwerk. Is er onverhoopt toch een storing? Dan lossen wij deze snel op. Het liefst dezelfde dag nog, maar altijd binnen acht kantooruren.

Altijd toegang tot jouw bedrijfsdata, waar je ook bent

Nieuwe technologie levert veel nieuwe kansen op. Daar wil je als organisatie optimaal van profiteren. Daarom doet WilroffReitsma er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken. Wij helpen je medewerkers om slimmer en beter samen te werken, richten je nieuwe werkplek in, beheren de werkomgeving volledig en zorgen dat jij altijd connected bent. Zo hoef jij je nergens meer druk om te maken én kan je altijd en overal veilig (samen)werken.

Ik wil altijd en overal verbonden zijn
Blokweg financieel adviseurs
Parlan
Alfa Wassermann

Actualiteiten & downloads

Bekijk ze allemaal

Volledig portfolio

Van vaste telefonie tot vergaderen in de Cloud, van online werkplekken tot volledige IT & Telecom netwerkinfrastructuur. Wij hebben oplossingen voor elk type organisatie.

Jouw ICT-partner

Wij zijn niet zomaar een leverancier. We werken samen met jou om de oplossing te leveren die het beste past bij jouw organisatie en haar medewerkers.

Begrijpelijke taal

Digitalisering op IT & Telecom is al ingewikkeld zat. Daarom houden wij het simpel. We gebruiken gewone taal, maken heldere afspraken en doen niet aan kleine lettertjes.

Wij staan altijd voor je klaar

We doen er alles aan om jouw onderneming zorgeloos te laten werken. En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan staat ons team van experts voor je klaar, 24/7.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross