fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Deze toffe devices heeft Samsung afgelopen week aangekondigd

Software, verbindingen en andere diensten; ze zijn natuurlijk onmisbaar voor mobiele bedrijven anno 2019. Maar zonder een mobiel device om te bellen, appen, werken zijn we nergens. En laat Samsung nu net een aantal prachtige mobiele devices hebben aangekondigd afgelopen week. We zetten ze voor je op een rijtje.

Galaxy S10: de grensverleggende smartphone

Met de Galaxy S10 zet Samsung naar eigen zeggen de nieuwe standaard voor smartphones. De Galaxy S-lijn is al jaren een toonaangevende smartphonelijn. Het is dan ook geen verrassing dat menig professional hierop vertrouwt. Samsung presenteert de Galaxy S10, een iets grotere variant, de Galaxy S10+, en een essential-versie met de Galaxy S10e.

Kijkend naar de prestaties zien we opslaggeheugen variërend van 128 GB tot maar liefst 1 TB, werkgeheugen tot niet minder dan 12 GB en een zeer krachtige én energiezuinige processor. Dit maakt de Galaxy S10 een krachtig device waar professionals nog jarenlang zonder concessies mee kunnen werken. De voorzijde van de toestellen bestaat bijna volledig uit display. Dit houdt de behuizing compact en het scherm groot genoeg om eenvoudig te multitasken.

De dunne en lichte Galaxy Tab S5e

Ook op tabletvlak heeft Samsung een nieuw familielid aan de Tab-familie toegevoegd: de ultradunne en lichte Galaxy Tab S5e. Met een ‘dikte’ van slechts 5,5 mm en een gewicht van 400 gram laat deze 10,5-inch tablet zich eenvoudig overal mee naartoe nemen. De hardware is zeer krachtig en laat zich meten met de prestaties van een laptop.

Ook qua productiviteit doet de Tab S5e praktisch niet onder voor een laptop; voorzien van DeX for Tablet schakel je eenvoudig van Android-modus naar een werkmodus met startbalk en kun je multitasken zoals je kent van een pc. Gebruik daar een los toetsenbordje bij en je werkt productief met je vertrouwde Microsoft Office-programma’s.

Galaxy Fold - een smartphone en tablet in één

De Galaxy Fold is misschien wel een van de meest spraakmakende nieuwe producten van de Koreaanse fabrikant. Zoals de naam al doet vermoeden is het nieuwe device opvouwbaar. Opgevouwen biedt de Galaxy Fold een smartphone met 4,6-inch display. In deze modus kun je het toestel gemakkelijk in je hand houden. Eenmaal geopend ontvouwt zich een prachtig 7,3-inch display. Apps passen zich daarbij naadloos aan het grotere scherm aan. Er kunnen tot wel drie apps tegelijkertijd geopend worden, wat het device ideaal maakt voor de zakelijke multitasker.

Samsung Knox

Wat onderscheidt Samsung-devices nu van andere Android-fabrikanten in de markt? Naast dat ze prachtige en krachtige toestellen produceren, blinken ze uit op het gebied van veiligheid. Samsung-devices zijn voorzien van Knox. Dit beveiligingsplatform zit ingebouwd in de software en hardware van de toestellen, wat het inbreken op Samsung-devices vele malen moeilijker maakt dan op andere Android-toestellen.

WilroffReitsma is Samsung Partner

Er komt best wat kijken bij het kiezen van de juiste hardware voor jou en je collega’s. Hoe rol je deze uit? Werken mijn apps er goed op? Kunnen mijn medewerkers er makkelijk mee werken? Hoe veilig is het gebruik van deze devices? Daar helpen we je natuurlijk graag bij. We zijn partner bij de meest gerenommeerde hardwarefabrikanten, zodat er altijd passende hardwareoplossingen zijn voor jouw bedrijf.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross