fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Deze IT-taken ben je als IT-beheerder liever kwijt dan rijk

Brandjes blussen is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid als IT-beheerder. Je wilt je liever met belangrijkere zaken bezighouden. Goed nieuws: dat is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Veel IT-taken kun je namelijk uitbesteden. We sommen er een aantal voor je op, en de voordelen die het uitbesteden van deze taken jou oplevert.

1. Uitrollen van updates

Werk je volledig of deels in de cloud? Dan maak je gebruik van verschillende online tools. Denk aan een digitale infrastructuur, verbindingen en apps. Al die onderdelen periodiek zelf moeten updaten kan al snel veel tijd kosten. Bespaar jezelf die moeite en besteed het gewoon uit. Je bent zo altijd up-to-date, zonder dat je er energie in hoeft te steken.

2. IT-security

Een van de meest tijdrovende, ingewikkelde maar ook essentiële werkzaamheden binnen je IT-beheer is security. En het vervelende is: door digitalisering en het groeiende aantal dreigingen wordt dat alleen maar complexer. Maar niet als je het uitbesteedt. Je hoeft niet constant je kennis bij te houden, grote investeringen te doen of veel tijd te besteden aan je databeveiliging. In plaats daarvan profiteer je moeiteloos van gecertificeerde security.

3. Beheer van je mobiele omgeving

Als je collega’s mobiel werken wil je wel dat hun laptops en smartphones altijd goed werken en robuust beveiligd zijn. Dat kun je zelf doen, maar vergt wel wat tijd en kennis. Kortom, ook hier is uitbesteden van IT-taken het juiste antwoord. Alle mobiele devices worden op afstand voor je beheerd op basis van professionele kennis en op momenten dat dat ook echt nodig is.

4. Opschalen van je werkplekken

De manier waarop je IT inzet kan nog weleens veranderen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal werkplekken in je organisatie. Bij groei wil je zo makkelijk mogelijk kunnen opschalen. Dat is het makkelijkst als je dit elders onderbrengt. Zaken als configuratie, uitgifte, installatie en alle andere IT-taken worden je uit handen genomen. Zo gaan je nieuwe collega’s razendsnel aan de slag en versterk je je productiviteit.

5. Vervanging van oude IT

Er komt een moment dat je IT aan vervanging toe is. Je wilt dan zo snel en duurzaam mogelijk van je oude apparatuur af. Ook dat kun je elders neerleggen. Dat is niet alleen makkelijk, maar je weet ook zeker dat je oude apparatuur gunstig wordt verwerkt. Denk aan verantwoorde recycling of herinzet via sociale initiatieven. In veel gevallen profiteer je ook nog eens van een aardige restwaarde. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Ook meer tijd overhouden?

Wil jij je ook kunnen richten op de zaken die echt belangrijk zijn? Zeg vaarwel tegen tijdrovende technische IT-taken en speel op safe door je beheer elders onder te brengen. De voordelen ervan werken door in iedere laag van je organisatie, zoals je hier kunt lezen. Wij ondersteunen je daar natuurlijk graag in. Dat doen we op maat, op basis van duidelijke afspraken en met de garantie van zekerheid. Dat scheelt een hoop tijd en jij en je collega’s zijn zo maximaal bereikbaar en productief.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross