fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Developer

Je kunt beter werken bij WilroffReitsma

Functieomschrijving

Wil jij werken bij hét toonaangevende IT- en Telecombedrijf voor het MKB in Nederland en voel jij je thuis in het technische hart van een organisatie? Dan hebben wij een prachtige functie als developer bij WilroffReitsma voor jou! 

Als developer ga jij je voornamelijk bezighouden met de (door)ontwikkeling van ons eigen Klantportaal en ons interne datalake met als doel om de organisatie tot een hoger niveau van inzicht en automatisering te krijgen. Binnen de afdeling Technisch Development heb jij vooral de focus op de web en API kant. Je schakelt met onze DevOps engineers en externe leveranciers en ziet kansen in het automatiseren van taken.

Wat jij gaat doen als developer:

Wat breng je mee

Wij zijn op zoek naar iemand die klantgericht en analytisch kan denken en daarnaast gestructureerd werkt. Je bent gemotiveerd om je kennis up-to-date te houden en hier zullen wij je ook pro-actief in bijstaan. Verder breng je de volgende ervaring mee:

Jij krijgt

Over WilroffReitsma

WilroffReitsma is een jonge, dynamische organisatie en belangrijke speler in de zakelijke IT & Telecomwereld. WilroffReitsma maakt het simpel. Dat wil zeggen, wij ontzorgen onze klanten in het MKB op het gebied van IT & Telecom zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Verspreid over twee moderne kantoren in Halfweg en Amersfoort bieden we je een uitstekende werksfeer, inclusief de altijd gezellige borrels, toffe feesten en uitjes. En dan zwijgen we nog over onze kantines met pooltafel, tafelvoetbaltafel, ingebouwde bar en bioscoop.

Koffie?

We horen je denken: sign me up! Stuur jouw motivatie en CV naar ons toe; jouw collega’s zitten namelijk te popelen om je uit te nodigen voor een goed gesprek en een kop koffie om nader kennis te maken.

Reageren kan op hr@wilroffreitsma.nl t.a.v. Tamara Mell.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross