fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Succesverhalen

De Projectinrichter kan altijd en overal werken dankzij de IT- en Telecom oplossingen van WilroffReitsma

In gesprek met Kwaliteitsmanager Jos Jonker

Als de grootste onafhankelijk inrichter van Nederland creëert deprojectinrichter de beste werkomgeving voor de gebruiker. Van enkele bureaustoel of systeemwand tot een complete kantoorinrichting. Met vestigingen in Oostzaan (Amsterdam), Rotterdam, Bergeijk, Culemborg (magazijn, montageteam) en Groningen was het voor henzelf echter een uitdaging om altijd en overal makkelijk én veilig te kunnen werken. En dus heeft deprojectinrichter voor hun IT- en Telecomomgeving de hulp ingeschakeld van WilroffReitsma.

Hoe de samenwerking verloopt en wat het resultaat is van vijf jaar samenwerken? Daar vertelt Kwaliteitsmanager Jos Jonker in deze businesscase alles over.

Alles onder één dak

Voordat deprojectinrichter samenwerkte met WilroffReitsma hadden zij hun IT en Telecom ondergebracht bij een andere leverancier: “Daar was het vooral ‘u vraagt, wij draaien’. Maar wij verwachten proactief advies. Een partner die met je meedenkt, ook naar de toekomst toe. Daarnaast was een goede klantenservice voor ons ook heel belangrijk. Eerste- en tweedelijnssupport waar je te allen tijde op kunt rekenen. En dat hebben we zo’n vijf jaar geleden gevonden bij WilroffReitsma”, vertelt Jos.

Hij vervolgt: “We waren in die tijd net overgestapt naar VoIP als telefonie-oplossing en dat heeft WilroffReitsma voor ons voortgezet en uitgebreid. Daarnaast waren we aan het uitbreiden qua locaties. We vonden het belangrijk dat we altijd en overal makkelijk en veilig konden werken. Of ik nu met mijn laptop in Rotterdam of Oostzaan werk. Of dat een monteur een order moet ophalen uit het systeem vanuit ons magazijn in Culemborg of bij de klant op locatie. Alle bedrijfsdata moet altijd en overal beschikbaar zijn. Op een veilige manier. En daar had WilroffReitsma gelukkig allerlei oplossingen voor. Van Office365, de virtuele printer en de Firewall tot de wifi-aansluiting, Portall en het mobiele verkeer. We hebben alle IT en Telecom nu ondergebracht onder één dak.”

Flexibel én veilig werken dankzij Office365, Cloud Drive Mapper en MFA

Om overal en altijd veilig te kunnen werken, heeft WilroffReitsma onder andere de volgende oplossingen geadviseerd: Portall, Office365, Cloud Drive Mapper en MFA. De implementatie hiervan verliep stap voor stap. Jos: “We vonden het belangrijk dat niet alles tegelijk werd geïmplementeerd, zodat onze medewerkers ook de tijd hadden om aan de nieuwe oplossingen te wennen. WilroffReitsma heeft de implementatie verzorgd en vervolgens uitgelegd hoe de systemen werken en wat de meerwaarde ervan is. En vervolgens konden wij zelf aan de slag.”

Een van de oplossingen waar Jos heel blij mee is, is Cloud Drive Mapper: “Dat heeft ons echt enorm geholpen. Schijven en bestanden die normaliter op lokale netwerkstations stonden -zoals SharePoint en OneDrive for Business-, zijn nu beschikbaar in de Cloud. Het ziet eruit en gedraagt zich net zoals de lokale storage, maar dan online. Waardoor we overal en optimaal kunnen (samen)werken én opslagruimte besparen.”

De ICT-omgeving klaarmaken voor de toekomst

Jos heeft een nauwe samenwerking met de accountmanager van WilroffReitsma: “Een absolute meerwaarde van de samenwerking met WilroffReitsma is dat zij alle disciplines op ICT-gebied onder één dak hebben. Voor zowel IT- als Telecomvraagstukken kan ik bij hen terecht. Ik heb dan ook nauw contact met onze accountmanager. We sparren regelmatig over de knelpunten op dat moment en hoe we deprojectinrichter naar een volgend niveau kunnen brengen. En hoe we ons als organisatie kunnen voorbereiden op de toekomst.”

Maar wat Jos betreft, mag dat nóg vaker: “Ik vind het belangrijk dat onze IT & Telecompartner vooroploopt in hun vak. Dat zij twee stappen vooruitdenken en ons tijdig meetrekken die nieuwe werelden in. Proactief adviseren en je blijven verrassen met oplossingen waar je zelf nog niet mee bezig bent. Bijvoorbeeld over thema’s als AI. Het lijkt mij heel waardevol als WilroffReitsma hun ervaringen met AI proactief met ons deelt en ons ook adviseert hoe wij dit in onze organisatie kunnen toepassen. Op het gebied van security en beveiliging doen ze dat al heel goed. Daar kondigden ze vroegtijdig aan; ‘let op, je moét hiermee aan de slag. Anders krijgen we problemen met de veiligheid van je bedrijfsdata.’ Ik hoop dat dit in de toekomst nog veel vaker gaat gebeuren. Want alleen dan kunnen we onze organisatie optimaal voorbereiden voor de toekomst en blijven we onze concurrenten ook een stap voor.”

Jouw IT & Telecom ook onder één dak bij WilroffReitsma?

Wil jij net als deprojectinrichter ook altijd en overal veilig kunnen werken? Of ben je benieuwd welke oplossingen jouw organisatie vooruit gaan helpen, zodat je beter, makkelijker en sneller kunt werken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En dan bespreken we -onder het genot van een kop koffie of thee- de mogelijkheden voor jouw organisatie.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross