fbpx
Delta Fiber

Zakelijk glasvezel is dichterbij dan ooit met Delta Fiber

WilRoffReitsma werk intensief samen met één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland, Delta Fiber. Zij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot een razendsnel glasvezelnetwerk.

Inmiddels hebben al zo'n 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen elke week zo'n 6.000 adressen bij!

Waarom kiezen voor

Zakelijk glasvezel?

 • Hoge Snelheden

  Zeer snelle verbindingen leverbaar tot wel 1000Mbps
 • Zeer Betrouwbaar

  Het minst gevoelig voor storingen en de allerhoogste uptime
 • Super Symmetrisch

  Up- en download snelheid altijd gelijk
 • Toekomstgericht

  Laat uw bedrijf groeien zonder zorgen over de connectiviteit
Maak een afspraak

Wie is Delta Fiber?

Glasvezel experts

DELTA Fiber sluit zo veel mogelijk Nederlanders aan op het allersnelste en beste glasvezel internet. Als topspeler in de markt biedt DELTA Fiber al glasvezel internet sinds 2006. DELTA en WilroffReitsma hebben de handen ineengeslagen voor de verglazing van verschillende regio's in Nederland. Door de gezamenlijke expertise bieden wij u de hoogst mogelijke connectiviteit en stabiliteit op glasvezel.
Maak een afspraak

Voor de zakelijke markt, waarin de vraag naar online diensten alsmaar toeneemt en een solide breedbandverbinding niet meer weg te denken is, biedt glasvezel hét netwerk voor nu én de toekomst. Met glasvezel kunt u onder meer probleemloos in de cloud werken, videobellen zonder haperende beelden én bent u voorbereid op de toenemende vraag naar data.

Glasvezel is daarnaast supersnel en ongevoelig voor storingen of vertraging. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit en snelheid.

Mega snel

Glasvezel voor heel Nederland

Delta Fiber Netwerk vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op glasvezel. Inmiddels hebben al ruim 900.000 adressen toegang tot het landelijke netwerk van Delta Fiber Netwerk. En daar komen iedere maand nog zo'n 20.000 adressen bij.

Mega Snel Glasvezel bij u op kantoor?

Maak een afspraak

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer