fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

De nieuwe iPhone 14-modellen komen eraan. Dit kun je verwachten.

Op 7 september heeft Apple een nieuwe productpresentatie gepland en gaan we hoogstwaarschijnlijk ontdekken hoe de nieuwe iPhone 14-modellen eruit gaan zien. Ben je ook zo benieuwd? Lees hier alvast de belangrijkste geruchten die we voor je hebben verzameld.

1. Vier modellen

Er komt een standaard iPhone 14 en iPhone 14 Pro, met beide een 6,1-inch display. Daarnaast zijn er twee grotere broers met een 6,7-inch display, te weten de iPhone 14 Max en iPhone 14 Pro Max. Je kunt dus kiezen voor goede of high-end specificaties, met een normaal of extra groot display.

2. De mini verdwijnt

In bovenstaande vier modellen zie je het al terug: de iPhone mini ontbreekt. Er komt waarschijnlijk geen opvolger van deze kleinere variant van de iPhone. De reden: men zou niet zo te spreken zijn over het toestel. De camera’s en het beeldscherm waren minder high-end dan bij de grotere modellen, en de accuduur gooide ook geen hoge ogen.

3. Pro is écht meer pro

De verschillen tussen de ‘gewone’ iPhone 14’s en de Pro-modellen worden groter dan bij de iPhone 13-modellen het geval was. Waarschijnlijk krijgen alleen de Pro-modellen een nieuwe processorchip en doen de standaard modellen het met de huidige variant. Daarnaast krijgen de Pro-modellen een 48-megapixelcamera. Dit is een grote upgrade ten opzichte van de eerdere modellen. Ook zouden deze Pro-modellen in 8K video kunnen opnemen.

4. Grotere-opslagvarianten

Opslaggeheugen kun je bijna niet te veel hebben, vinden wij. Al zal 2 TB zacht uitgedrukt ietwat veel zijn voor de doorsneegebruiker. Desalniettemin is de verwachting dat opslaggeheugens over de hele line-up weer een tikkeltje groter zullen zijn. Met camera’s die in hogere resoluties foto’s en video’s opnemen is dat geen overbodige luxe.

5. Noodberichten via GPS

Een andere nieuwe functie van de iPhone 14 zou zijn dat je altijd noodberichten kunt versturen, zelfs wanneer er geen reguliere wifinetwerken en mobiele netwerken beschikbaar zijn. Je iPhone zou in dat geval via een satellietverbinding alsnog kunnen communiceren.

6. Aleen e-sim?

Een ander gerucht dat we minder snel zien gebeuren, is dat de nieuwe modellen geen simslot meer zullen hebben, maar enkel e-sim ondersteunen. Nu is het wel zo dat KPN en Vodafone in Nederland e-sim ondersteunen. Toch lijkt het niet heel waarschijnlijk, omdat niet elke provider het momenteel ondersteunt.

Stay tuned!

Of bovenstaande geruchten waar blijken te zijn, zullen we pas op 7 september weten. De geruchten komen vanuit diverse bronnen die doorgaans goed geïnformeerd zijn. Natuurlijk laten we na de productpresentatie weten wat er precies allemaal nieuw is en hoe je jouw iPhone kunt bestellen bij WilroffReitsma. Voor vragen kan je hier altijd contact met ons opnemen.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross