fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Moderne werkplek

De ideale meetingroom ziet er zo uit

Weet jij wat je nodig hebt voor het houden van een goede (video)vergadering? Zo heb je een paar basiselementen nodig. Om te beginnen zijn de personen met wie je in gesprek gaat handig om uit te nodigen. Een tweede, andere belangrijke factor is de locatie. Om de perfecte vergaderruimte in te richten kun je op basis van ons abc’tje enkele belangrijke tips en tricks inzetten. 

A: ambiance voor iedereen

Een vergaderruimte hoeft absoluut niet meer een vierkante, witte kamer te zijn met een tafel en wat stoelen. Schroom niet om het meer aan te kleden. Zo kun je met een schilderij, enkele foto’s of posters aan de wanden al zorgen voor meer sfeer en inspiratie. Ben je veel in de ruimte aan het videobellen? Dan kun je ook denken aan een Yealink Meetingboard 65. Dit stijlvolle display is voorzien van microfoons, camera’s en een haarscherp touchscreen, zodat je helemaal bent voorzien in iedere vergadering. Wil je naast de digitale opties de ruimte letterlijk groener maken? Zet dan bijvoorbeeld een mooie plant neer, of zorg voor een mooi boeket bloemen op de tafel. Dit geeft niet alleen extra zuurstof en een lekkere geur, maar oogt ook nog eens een stuk gezelliger.

B: bereikbaar op de beste manier

Ben je aan het videobellen en hapert de verbinding of valt deze zelfs helemaal weg? Een meetingroom moet de beste verbinding hebben met het internet om dit te voorkomen. Daarnaast moet je ervan verzekerd zijn dat de verbinding tussen jou en je klant of collega’s volledig veilig is. Je wilt er niet aan denken dat gevoelige informatie in de verkeerde handen komt te vallen. Met WaaS (Wifi as a Service) heb je hier geen omkijken meer naar. De meest recente updates en veiligheidsinstellingen en de beste internetsnelheden zijn hiermee binnen handbereik. Leg zo zonder zorgen een verbinding met het web en deel alle informatie die je wilt delen tijdens de call. 

C: communiceren zonder problemen

‘Kun je mij goed horen?’ Laat deze vraag tot het verleden behoren met goede apparatuur. Dit kun je bereiken met bijvoorbeeld de Yealink WH62 Portable Teams-headset. Koppel de headset gemakkelijk met de DECT-dongle aan je laptop en voer gemakkelijk telefoongesprekken via onder andere Microsoft Teams. Om verzekerd te zijn van het beste geluid is de koptelefoon zo gebouwd dat ruis en achtergrondgeluiden niet meer voorkomen. Een ander bijkomend voordeel is dat de headset volledig vrij is van draden. Dit is uiteraard zonder enig verlies van geluidskwaliteit. Op deze manier heb je alle bewegingsvrijheid die je tijdens het gesprek nodig hebt.

Haal het beste in huis met WilroffReitsma

Als Yealink Gold Partner bieden we een professionele en slimme manier van videovergaderen aan. Hier blijft onze kennis en ervaring rondom een ideale vergaderruimte niet bij. Wil je meer weten over alle mogelijkheden en op welke manier jij het beste uit iedere meeting kunt halen? Neem dan contact met ons op.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross