fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Data only 06-nummers wijzigen in 097-nummers

Maakt u gebruik van Data Only abonnementen voor de communicatie tussen machines of apparaten waarvoor een internetconnectie benodigd is? Dan zullen de komende maanden al uw 06-nummers binnen deze abonnementen in overleg gewijzigd worden in 097-nummers. Nieuwe Data Only abonnementen zullen bovendien enkel op 097 aangesloten gaan worden, niet meer op 06. Daarbovenop wordt aangeraden om, op het moment dat een spraakabonnement omgezet wordt naar een data-abonnement, het 06-nummer af te sluiten en een nieuw 097-nummer aan te sluiten. Dit geldt omgekeerd vanzelfsprekend ook.

Waarom deze wijziging?

De Data Only abonnementen zijn bij uitstek geschikt voor de data only communicatie tussen machines. De databundels worden gedeeld tussen deze apparaten met hetzelfde abonnement. Voor deze communicatie via het telefoonnetwerk maken de devices gebruik van de welbekende 06-nummers. De Autoriteit Consument en Markt heeft in het Nummerplan telefoon- en ISDN-diensten bepaald dat 06-nummers enkel nog gebruikt mogen worden voor mobiele telefonie. Alle 06-nummers die hier niet voor ingezet worden, dienen dit jaar omgezet te worden naar een 097-nummers.

Vragen?

Zijn de zaken u niet volledig duidelijk of heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen? Dan kunt u uiteraard te allen tijde contact opnemen met uw vaste contactpersoon van met WilroffReitsma. Neem hier contact op.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross