fbpx
Support
Contact
ContactSupport
KPN

Combineer en krijg meer met KPN    

KPN heeft zijn dienstenportfolio uitgebreid. Neem je als KPN EEN MKB-klant meerdere diensten af, dan profiteer je van extra voordelen. Dus, combineer en krijg meer met KPN! Wat dacht je van dubbele data en korting op je abonnement? Deze extra’s gelden zowel voor bestaande als nieuwe klanten. Lees snel wat de voordelen zijn.

Combineer en krijg meer met KPN

Je vertrouwt dagelijks op verbindingen van KPN om te communiceren met klanten, collega’s en partners. KPN waardeert dat vertrouwen en beloont dit met extra voordelen als je meer diensten afneemt. Daarmee is het de eerste provider in Nederland die dit voor het mkb doet. En dat juichen wij natuurlijk alleen maar toe. Heb je Internet en Vast Bellen, en combineer je dit met Mobiel Bellen? Dan ontvang je:

5% korting op abonnementskosten

De 5% korting krijg je elke maand en is van toepassing op de vaste abonnementskosten voor Mobiel Bellen-abonnementen vanaf 2016, Internet en Vast Bellen. Deze korting is niet van toepassing op kosten buiten het abonnement, zoals extra bundels, toegevoegde opties of verbruik buiten de bundel. De korting wordt berekend over het bedrag vóór eventuele andere kortingen.

Verdubbeling mobiele data, belminuten en sms’jes

Een tweede voordeel is dat je mobiele internetbundel, belbundel en sms-bundel gratis worden verdubbeld. Een eventueel Data Only-abonnement ontvangt ook de verdubbeling, zolang je ook Mobiel Bellen hebt. Het verbruik gaat eerst van de verdubbeling af; daarna wordt de reguliere bundel gebruikt. Ook de verdubbelde bundels gaan net als de reguliere bundel mee naar de volgende maand.

Gratis F-Secure-licenties

Als extra combinatievoordeel worden gratis licenties verstrekt van F-Secure Computer Protection. Hiermee kun je je computers en laptops beschermen tegen virussen, spyware en andere digitale dreigingen. Het aantal F-Secure-licenties dat je krijgt, wordt bepaald door het aantal Vast Bellen-licenties dat je hebt.

Combineer je al? Dan krijg je automatisch deze voordelen

Neem je al Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen van KPN af? Dan krijg je automatisch de combinatievoordelen en zie je deze op je volgende factuur.

Meer weten?

Wil je ook meer combineren en zo profiteren van extra voordeel? Ben je benieuwd wat deze combinatievoordelen voor jouw huidige situatie betekenen? We vertellen het je graag. Als KPN Excellence Partner kun je bij ons terecht voor het volledige KPN-portfolio op het gebied van vast internet, vaste telefonie en mobiele telefonie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross