Case Study Levin Zorg2018-11-19T17:45:34+01:00

Feilloze communicatie

WilroffReitsma case study:
Levin Zorg

Productiever. Zonder beperkingen.

Soepel werken, ook op afstand.

Productiever. Zonder beperkingen.

Meerwaarde voor iedereen.

Productiever. Zonder beperkingen.

IT Strategie, nu én later.

Soepel werken, ook op afstand.

Levin Zorg startte in 2011 met drie werkplekken en slechts enkele collega’s. In korte tijd groeide de zorgorganisatie naar meer dan 100 collega’s, verspreid over zo’n vijftien locaties in Den Haag, Rotterdam en Oud-Beijerland. Om ook op afstand vlot te kunnen (samen)werken, werd IT- en telecompartner WilroffReitsma ingeschakeld. Uiteindelijk viel de keuze op verschillende oplossingen die elkaar versterken. Zo koos Levin Zorg voor Office 365 in combinatie met SharePoint, Managed WiFi én het beheercontract WilroffReitsma Total Care.

Opschalen wanneer je het nodig hebt
Flexibel ontwikkelen, leveren en innoveren

Meerwaarde voor iedereen.

Met de implementatie van Office 365, SharePoint en Xirrus WiFi zette Levin Zorg de eerste stap naar werken in de cloud. Dit is belangrijk voor de zorgorganisatie, waar vrijwel alle documenten digitaal worden opgeslagen en bewaard. En waar veel collega’s vrijwel dagelijks op pad
zijn naar cliënten (ambulant werken). Collega’s kunnen daarmee voortaan flexibel werken. Thuis, op kantoor óf bij de cliënt op locatie. Documenten opslaan en delen met collega’s werkt vlotter dan ooit.

IT Strategie, nu én later.

Levin Zorg zocht een strategische IT-partner met hart voor de klantvraag. En met de juiste visie op de best passende IT-oplossingen. Met WilroffReitsma kiest Levin Zorg voor een langdurig strategisch partnership. En om haar ambities te realiseren worden stapsgewijs oplossingen naar tevredenheid toegevoegd. Mede door de tevredenheid van Levin Zorg heeft WilroffReitsma een nieuwe oplossing opgezet: Portall. Dit is dé nieuwe werkplek voor moderne organisaties, waarbij alle noodzakelijke diensten onder één dak worden aangeboden.

Flexibel ontwikkelen, leveren en innoveren
GDPR eGuide, skype voor bedrijven, KPN ÉÉN whitepaper, WilroffReitsma logo, Vodafone One Net, One Net Whitepaper, Blokweg financieel adviseurs, KPN ÉÉN, Xirrus WiFi
Levin Wilroffreitsma Case study

Vraag case study Levin Zorg aan