fbpx
Support
Contact
ContactSupport

Jouw persoonlijke gids naar de beste service op locatie

Is jouw organisatie te klein om een eigen ICT-afdeling op te zetten? Of wil je standaard ICT-werk of specifieke projecten uitbesteden? Met CareCard Support van WilroffReitsma heb jij altijd een team van gecertificeerde, technische specialisten tot je beschikking. Tegen een vooraf afgesproken tarief.

Altijd een team van gecertificeerde specialisten met de juiste kennis tot je beschikking

Op voorhand dienstverlening voor werkplekken, servers en platformen op locatie inkopen? Kies dan voor CareCard support van WilroffReitsma. Hiermee beschik je namelijk over uitstekende on-site support én advies door gecertificeerde medewerkers. Jij koopt kwalitatief goede kennis in die op afroep beschikbaar is.

De taakafspraken en bezoekfrequenties worden contractueel vastgelegd. Zo ben jij verzekerd van terugkerende bezoeken én een omgeving in topconditie. De bezoeken plannen we vooraf in, waarbij de bezoeken geen vaste tijdsduur kennen.

Ik kies voor CareCard Support

De opties:

Maandelijks We schrijven maandelijks de overeengekomen uren bij op de CareCard. Deze zijn direct beschikbaar voor on-site service en de kosten worden maandelijks gefactureerd.
Eenmalig Eenmalig schrijven we de overeengekomen uren bij op de CareCard. Deze zijn direct beschikbaar voor on-site service. De kosten worden eenmalig -bij de start van het contract- gefactureerd.
Blokweg financieel adviseurs
Parlan
Alfa Wassermann

Actualiteiten & downloads

Bekijk ze allemaal

Volledig portfolio

Van vaste telefonie tot vergaderen in de Cloud, van online werkplekken tot volledige IT & Telecom netwerkinfrastructuur. Wij hebben oplossingen voor elk type organisatie.

Jouw ICT-partner

Wij zijn niet zomaar een leverancier. We werken samen met jou om de oplossing te leveren die het beste past bij jouw organisatie en haar medewerkers.

Begrijpelijke taal

Digitalisering op IT & Telecom is al ingewikkeld zat. Daarom houden wij het simpel. We gebruiken gewone taal, maken heldere afspraken en doen niet aan kleine lettertjes.

Wij staan altijd voor je klaar

We doen er alles aan om jouw onderneming zorgeloos te laten werken. En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan staat ons team van experts voor je klaar, 24/7.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross