fbpx
Business Controller

Business Controller

Je kunt beter werken bij WilroffReitsma

Functieomschrijving

Wil jij werken bij hét toonaangevende IT- en Telecombedrijf voor het MKB in Nederland en voel jij je thuis in het financiële hart van een organisatie? Vind jij het een sport om ons bedrijf financieel te doorgronden, word je blij van het analyseren en najagen van onze business? Dan hebben wij een prachtige functie voor je als Business Controller bij WilroffReitsma.

Als Business Controller ben je het aanspreekpunt van onze organisatie voor collega’s, klanten en leveranciers op het gebied van onze “order to Cash flow”. Jij weet de details van opdrachten financieel te doorgronden, te bewaken en analyseert de voortgang van onze diverse targetgebieden. Je creëert inzichten en bent daarnaast bezig met het analyseren en vergelijken van voortgangsrapportages, maar zet dit ook om in handige sturingsmechanismes voor onze organisatie.  Hier coördineer je alle acties met betrekking tot deze targets en verricht de bijbehorende administratieve en controlerende werkzaamheden.

Met de juiste combinatie van accuratesse, enthousiasme en doorzettingsvermogen zorg jij ervoor dat je succesvol bent in deze functie. Je houdt je bovendien bezig met het continu verbeteren van processen van onze administratieve dienstverlening. Zo ben jij de spin in het web en overzie je meerdere processen.

Jij bent:

Wat jij gaat doen als Business Controller:

Wat krijg jij van ons?

Over WilroffReitsma

WilroffReitsma is een jonge, dynamische organisatie en belangrijke speler in de zakelijke IT & Telecomwereld. WilroffReitsma maakt het simpel. Dat wil zeggen, wij ontzorgen onze klanten in het MKB op het gebied van IT & Telecom zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Verspreid over twee moderne kantoren in Halfweg en Amersfoort bieden we je een enorm goede werksfeer, inclusief de altijd gezellige borrels, toffe feesten en uitjes. En dan zwijgen we nog over onze kantines met pooltafel, tafelvoetbaltafel, ingebouwde bar en bioscoop.

Koffie?

We horen je denken: sign me up! Stuur jouw motivatie en CV naar ons toe; jouw collega’s zitten namelijk te popelen om je uit te nodigen voor een goed gesprek en een kop koffie om nader kennis te maken.

Reageren kan op hr@wilroffreitsma.nl, t.a.v. Tamara Mell. Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Harm van den Berg:

020-4077765.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl
020 40 777 00

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01