fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Binnen 24 uur online met een flexibel bedrijfsnetwerk 

Je bereikbaarheid staat bovenaan je prioriteitenlijstje. Zeker als je een nieuwe vestiging opent of binnenkort met je bedrijf verhuist. Beschik je wel over een internetverbinding, maar heb je nog geen bedrijfsnetwerk? Kies dan voor een flexibel netwerk en je bent binnen 24 uur online en klaar om aan de slag te gaan. 

Waarom je voor een flexibel bedrijfsnetwerk via WilroffReitsma kiest: 

Met Vodafone Flex klaar voor de toekomst

Vodafone Flex is hét flexibele bedrijfsnetwerk waarmee je klaar bent voor de toekomst. Dit is een besloten netwerk waarmee je altijd en overal veilig toegang hebt tot al je bedrijfsbestanden. Het privénetwerk kan ook bestaan uit verschillende locaties. We noemen dit een IP-VPN-verbinding, een virtueel privénetwerk via het internet. Heb je collega’s die graag vanuit huis werken? Dan is Business Anywhere de aanvulling waarmee dit vertrouwd en veilig ingeregeld wordt. 

Snel en flexibel door softwarematige configuratie

Vraag je je af hoe Vodafone Flex zo snel en makkelijk opgeleverd en aangepast kan worden? Dat komt doordat de configuratie van de netwerkapparatuur softwarematig gedaan wordt. Dat scheelt enorm veel tijd ten opzichte van traditionele oplossingen waarbij netwerkapparatuur handmatig, vaak op locatie, geconfigureerd moest worden. Het aanpassen van instellingen, updaten en toevoegen van functionaliteiten kan voortaan eenvoudig en snel op afstand. 

Jouw bereikbaarheid, onze uitdaging

De toekomst kun je niet voorspellen, maar je kan je er wel op voorbereiden. Wij zorgen ervoor dat je bereikbaarheid goed geregeld is. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van Vodafone Flex. Als een van de drie Business Partners die Vodafone Flex aanbieden, ben je verzekerd van een onbezorgde en snelle installatie. 

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross