fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Bereikbaarheid thuiswerken: op deze manieren ben je net zo bereikbaar als op kantoor

Bereikbaarheid thuiswerken is in deze tijd nog belangrijker geworden. Bij het thuiswerken wil je optimaal bereikbaar zijn voor klanten en collega’s. Lastig? Niet met de diverse digitale communicatieoplossingen die tegenwoordig beschikbaar zijn. Maar er zijn meer manieren om je bereikbaarheid thuis te optimaliseren. We lichten een aantal populaire zakelijke oplossingen voor je uit, en de voordelen die ze bieden voor jouw dienstverlening. 

Goede afspraken versterken de bereikbaarheid tijdens thuiswerken

Naast de juiste technische oplossingen dragen ook afspraken bij aan een goede bereikbaarheid. Thuiswerkers vallen immers buiten het directe toezicht van de organisatie. Dat kan het weleens lastig maken om de vinger aan de pols te houden. Ga daarom het gesprek met collega’s aan om verwachtingen uit te spreken. Denk aan afspraken rondom werkuren, contactmomenten en output. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en blijft je dienstverlening van een hoog niveau. Wel zo fijn!   

Hoe bereikbaar zijn jouw collegadie thuiswerken?

Merk je dat de bereikbaarheid van je thuiswerkende collega’s wel wat beter kan? Dat regelen wij graag voor je, zonder dat jij daar zelf omkijken naar hebt. Dat doen we via persoonlijk advies en oplossingen op maat. Zo ben je in één keer helemaal klaar en werk je nog effectiever vanuit huis. Lees ook ons artikel over efficiënt videovergaderen.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross