fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Bellen met Microsoft Teams? Try Before You Buy

Altijd al eens Bellen met Teams willen proberen? Dit is je kans! Microsoft Teams is een communicatieprogramma, wat onderdeel is van het Microsoft Office-pakket. Het is een populaire softwareoplossing om mee te chatten en bellen. Zo bel je volledig digitaal. Je hoeft dus niet meer een vaste telefoon op het bureau te hebben en zelfs je smartphone is overbodig als je ingelogd bent.

Dankzij de ‘Try Before You Buy’ actie kan je nu Bellen met Teams drie maanden vrijblijvend uitproberen, zonder de eenmalige kosten ter waarde van € 1.750,-.

Bij WilroffReitsma houden we niet van kleine lettertjes, daarom beschrijven we hieronder in één duidelijk overzicht de actievoorwaarden:

Wij:

Jullie:

Na drie maanden

Jullie willen door:

Jullie willen niet door…

De eenmalige kosten van € 1.750,- worden in beide gevallen niet in rekening gebracht.

Meer weten?

Je kunt beter praten met WilroffReitsma

Bellen met Microsoft Teams is een krachtige tool die het makkelijker maakt om op afstand te werken en communiceren, terwijl het ook kosten bespaart en de productiviteit verhoogt.

Ben jij overtuigd van de voordelen van Bellen met Microsoft Teams en wil jij jouw vaste en mobiele telefonie integreren in Microsoft Teams? WilroffReitsma houdt je verbonden en helpt je hier graag bij.

Ik kies voor Bellen met Microsoft Teams
WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross