fbpx
Support
Contact
ContactSupport

Azure Virtual Desktop

Of je nu vanuit huis werkt, op een flexplek, bij de klant op locatie of op kantoor. Jij wilt altijd een volledige desktop tot je beschikking hebben, met toegang tot al je applicaties en bedrijfsdata. Een moderne, virtuele werkplek. Voldoet jouw huidige werkplek niet meer, is deze aan vervanging toe of wil je een veilige werkplek bieden aan al je medewerkers? Op kantoor én thuis? Dan is Azure Virtual Desktop (AVD) de beste oplossing. Starten met AVD? Onze specialisten adviseren en begeleiden jou bij de implementatie van de optimale virtuele werkplek.

Verhoog je productiviteit met complete werkplekken in de Cloud

Simpel en veilig op afstand (samen)werken

Azure Virtual Desktop biedt jouw medewerkers een unieke virtuele desktopervaring op al je devices. Of je nu op je laptop, smartphone of tablet werkt, thuis of op kantoor. Jij kan overal inloggen op je virtuele werkplek, met dezelfde gebruikerservaring vanuit Windows 11 en je Microsoft 365 omgeving. Superveilig, productief en altijd up-to-date. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding.

Partnership met Nerdio: implementeren, beheren en optimaliseren van AVD

Voor Virtuele Desktops in Microsoft Azure maken wij gebruik van Nerdio. Een Amerikaanse softwareontwikkelaar met een focus op Windows Virtual Desktop. Dankzij dit partnership kunnen we AVD en Windows 365 snel en eenvoudig implementeren in maximaal 2 uur. Alle omgevingen vanaf één eenvoudig platform beheren én de kosten optimaliseren door tot 75% te besparen op Azure-rekenkracht en -opslag.

Ik wil meer info over Azure Virtual Desktop

De voordelen van Azure Virtual Desktop

WilroffReitsma helpt jou graag bij het inrichten en beheren van een moderne IT-oplossing met Azure Virtual Desktop. Wat Azure Virtual Desktop en ons partnership met Nerdio jou opleveren?

Compleet portfolio wij garanderen de beste inrichting voor jouw organisatie
Vlekkeloze migratie optimale levering, implementatie en beheer van Windows Virtual Desktop.
Pay-as-you-go-prijsmodel betaal alleen voor de middelen die jij gebruikt
Flexibiliteit en schaalbaarheid zet bestaande workloads over naar de Cloud en krijg overal ter wereld toegang tot je applicaties en gegevens.
Betere prestaties dankzij speciale hardwarebronnen en geavanceerde netwerktechnologiën ervaren gebruikers snellere reactietijden en betere prestaties.
Eenvoudig beheer moeiteloze integratie met de huidige Azure omgeving.
Blokweg financieel adviseurs
Parlan
Alfa Wassermann

Actualiteiten & downloads

Bekijk ze allemaal

Volledig portfolio

Van vaste telefonie tot vergaderen in de Cloud, van online werkplekken tot volledige IT & Telecom netwerkinfrastructuur. Wij hebben oplossingen voor elk type organisatie.

Jouw ICT-partner

Wij zijn niet zomaar een leverancier. We werken samen met jou om de oplossing te leveren die het beste past bij jouw organisatie en haar medewerkers.

Begrijpelijke taal

Digitalisering op IT & Telecom is al ingewikkeld zat. Daarom houden wij het simpel. We gebruiken gewone taal, maken heldere afspraken en doen niet aan kleine lettertjes.

Wij staan altijd voor je klaar

We doen er alles aan om jouw onderneming zorgeloos te laten werken. En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan staat ons team van experts voor je klaar, 24/7.

Neem contact op

Moderniseer jouw online werkplek met Azure Virtual Desktop

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Neem contact op

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross