fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Moderne werkplek

Apple zakelijk inzetten? De logische keuze als je kijkt naar deze nieuwe toestellen

Op het Apple Event van 8 maart heeft Apple diverse nieuwe producten aangekondigd, waaronder nieuwe uitvoeringen van de iPhone SE en iPhone 13. Opnieuw weet Apple zakelijk Nederland te verleiden met indrukwekkende innovaties, krachtige performance én prachtig design. Eerlijk is eerlijk: hier worden we bij WilroffReitsma blij van. Daarom vertellen we je er graag meer over.

Naast de nieuwe iPhone- en iPad-toestellen kondigde Apple ook twee andere producten aan. De eerste is de Mac Studio, een nieuwe desktop en de krachtigste in het Apple-portfolio tot nu toe. Daarnaast presenteerde Apple de Studio display, een 27-inch 5k Retina-display dat onder andere in combinatie met de Mac Studio gebruikt kan worden.

Je Apple-devices veilig en verantwoord gebruiken vanuit de doos

Je wilt je collega’s natuurlijk snel en veilig van nieuwe Apple-toestellen gebruik laten maken. Apple Device Enrollment Program (DEP) maakt dat heel gemakkelijk. In combinatie met je MDM-oplossing voorzie je de Apple-toestellen in je organisatie snel van de juiste security- en gebruiksinstellingen. Dat kan zelfs als de toestellen nog in de doos zitten. Alle instellingen worden geïnstalleerd zodra de toestellen aan worden gezet. Je collega’s kunnen er dus direct en veilig mee aan de slag. WilroffReitsma maakt het je zelfs nog gemakkelijker; al deze werkzaamheden voeren wij namelijk voor je uit. Zo profiteer jij nog sneller van de voordelen van Apple’s toonaangevende toestellen.

Ook Apple zakelijk gebruiken?

Apple-producten zijn echte zakelijke krachtpatsers. En door een iPhone 13 zakelijk in te zetten maak je ook vrienden onder je collega’s. Maar welke voordelen bieden ze precies voor jóúw organisatie en werkwijze? WilroffReitsma neemt je graag mee langs alle mogelijkheden. We kijken mee met jouw dienstverlening en verbinden daar de juiste toestellen aan. Op maat, persoonlijk en met de deskundigheid die je van ons mag verwachten.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross