fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Alle tijd voor je kernactiviteiten met WilroffReitsma Total Care

Je wilt iedere dag het maximale uit je taken halen. Focus en efficiëntie zijn daarin belangrijk. Neem bijvoorbeeld je IT; die moet gewoon altijd probleemloos werken. Daarom ondersteunen wij je met WilroffReitsma Total Care, waarmee we je van A tot Z ondersteunen op het gebied van je zakelijke IT. Zo kun jij je richten op datgene waar het allemaal om draait: je business.

Waarom IT steeds belangrijker wordt

Digitalisering heeft de rol van IT binnen de organisatie veel belangrijker gemaakt. Het laat jou en je collega’s veel mobieler, efficiënter en flexibeler werken. Handig, want zo behaal je je zakelijke doelstellingen nog sneller en blijf je concullega’s een stapje voor. IT wordt echter ook steeds complexer. Zelf investeren in specialistische kennis en technisch onderhoud wordt als gevolg daarvan almaar duurder en tijdsintensiever. Hoe ga je daar nou mee om?

Zo loop je niet achter de feiten aan 

Zelf alle IT beheren en onderhouden is eigenlijk niet meer te doen. Je loopt ook nog eens het risico te weinig tijd te hebben om de strategische rol van IT te onderzoeken en te benutten. En daar liggen kansen. Loop daarom niet achter de feiten aan en laat ons je alle beheer- en onderhoudstaken uit handen nemen. Dat levert niet alleen een mooie tijdsbesparing op, maar ook veel meer rust, zekerheid en focus.

Wij maken het je makkelijk

Met WilroffReitsma Total Care heb jij helemaal geen omkijken meer naar je IT-beheer. Dat doen we op basis van diepgaande kennis, consistentie en maatwerk. We kunnen je helpen met ieder denkbaar onderdeel, van advies tot vervanging en alles daartussenin. Of je nu je hele IT-afdeling wilt uitbesteden of alleen bepaalde onderdelen, wij staan voor je klaar met de juiste aanpak om je organisatie op de juiste manier te ondersteunen. Lekker makkelijk, toch?

WilroffReitsma Total Care in een notendop:

Ook profiteren van deze voordelen?

Wil je meer weten over de voordelen van WilroffReitsma Total Care voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via 020 - 407 77 00. We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw organisatie nog slimmer kunnen laten werken.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross